KEHITYS- JA ASIANTUNTIJAPALVELUT

Tarjoamme osaamistamme kone- ja metallialan kehitystoimintaan. Hyödyntämällä palveluitamme kasvatat tuotannon tehokkuutta, henkilöstön osaamista ja yrityksesi tulosta.

 

TUOTETUKIPALVELUT

Palvelemme teitä kaikissa lastuavaan työstöön liittyvissä ongelmatilanteissa. Tarjoamme teille työkalu- ja menetelmäsuunnittelun vuosien kokemuksella. Autamme myös työstökoneiden ohjelmointiin liittyvissä tilanteissa, sekä voimme tarvittaessa toimittaa teille koko menetelmän "avaimet käteen"-ratkaisuna, jolloin suunnittelemme työkalut ja menetelmät asiakkaan tarpeiden mukaisesti halutulle työlle ja valmistamme tarvittavat työstöradat, sekä testaamme työkalut oikeassa ympäristössä, jonka jälkeen asiakas saa itselleen valmiin ratkaisun työlleen aina työkaluista ja työstöradoista lähtien.

 

KOULUTUSPALVELUT

Tarvitseeko yrityksesi lisäkoulutusta työkaluihin, työstöarvoihin tai menetelmiin liittyvissä asioissa? Räätälöimme koulutuksen asiakkaan tarpeiden mukaan ja toteutamme sen paikan päällä.

 

Ohjelmointikoulutuksia varten voimme tarvittaessa järjestää tarvittavat koulutustilat yhteistyökumppaniltamme Ylä-Savon ammattiopistolta, Iisalmesta, josta löytyy nykyaikainen atk-laitteisto opetusvälineistöineen, sekä monipuolisineen työstökoneympäristöineen.

 

MENETELMÄ- JA KIINNITINSUUNNITTELU

Hyödynnä laajaa osaamistamme myös menetelmä- ja kiinnitinsuunnitteluun. Suunnittelemme kiinnittimet asiakkaan tarpeiden mukaan ja voimme tarvittaessa myös valmistuttaa kiinnittimet yhteistyöverkostomme kautta.

 

CAM-OHJELMOINTI

Teemme CAM-ohjelmointia Mastercam-ohjelmistolla asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

MITTAUS- JA KÄÄNTEISSUUNNITTELUPALVELUT

Tarjoamme mittaus- ja käänteisuunnittelupalveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan, joko asiakkaan luona siirrettävän nivelvarsimittalaitteen avulla tai yhteistyökumppaneidemme koordinaattimittauslaitteiden avulla. Nivelvarsimittalaitteen laser-skannerin avulla voimme skannata monimutkaisistakin kappaleet 3D-mallit asiakkaan käyttöön. Kauttamme saat myös mittalaitteiden ja -välineiden kalibrointipalvelut.

 

3D-TULOSTUSPALVELUT

Lähetä meille 3D-malli ja me tulostamme sen haluamastasi materiaalista ja toimitamme sinulle. Tulostetun 3D-mallin avulla hahmotat helposti monimutkaisetkin muodot ja voit hyödyntää 3D-tulostettua kappaletta jo tarjouslaskentavaiheessa menetelmä- ja kiinnitinsuunnitteluun. 3D-tulostetun kappaleen avulla pääset myös ohjelmoimaan heti esim. kappaleenkäsittelyrobotteja sekä koordinaattimittauskoneita.

 

 

Kysy lisää:

Mikko Vepsäläinen

puhelin 045 1872 211

mikko.vepsalainen@camcut.fi

 
     

Mikko Vepsäläinen

mikko.vepsalainen@camcut.fi

Ohjelmistot, koulutus- ja tukipalvelut

puhelin 045 1872 211

Camcut Oy

etunimi.sukunimi@camcut.fi

myynti@camcut.fi

Janne Pesonen

janne.pesonen@camcut.fi

Työkalut ja tukipalvelut

puhelin 045 1872 212

 

Päivitetty 26.08.2016