DEVELOPMENT SERVICES

Tarjoamme osaamistamme kone- ja metallialan kehitystoimintaan. Hyödyntämällä palveluitamme kasvatat tuotannon tehokkuutta, henkilöstön osaamista ja yrityksesi tulosta.

 

PRODUCT SUPPORT

Palvelemme teitä kaikissa lastuavaan työstöön liittyvissä ongelmatilanteissa. Tarjoamme teille työkalu- ja menetelmäsuunnittelun vuosien kokemuksella. Autamme myös työstökoneiden ohjelmointiin liittyvissä tilanteissa, sekä voimme tarvittaessa toimittaa teille koko menetelmän "avaimet käteen"-ratkaisuna, jolloin suunnittelemme työkalut ja menetelmät asiakkaan tarpeiden mukaisesti halutulle työlle ja valmistamme tarvittavat työstöradat, sekä testaamme työkalut oikeassa ympäristössä, jonka jälkeen asiakas saa itselleen valmiin ratkaisun työlleen aina työkaluista ja työstöradoista lähtien.

 

EDUCATION

Tarvitseeko yrityksesi lisäkoulutusta työkaluihin, työstöarvoihin tai menetelmiin liittyvissä asioissa? Räätälöimme koulutuksen asiakkaan tarpeiden mukaan ja toteutamme sen paikan päällä.

 

Ohjelmointikoulutuksia varten voimme tarvittaessa järjestää tarvittavat koulutustilat yhteistyökumppaniltamme Ylä-Savon ammattiopistolta, Iisalmesta, josta löytyy nykyaikainen atk-laitteisto opetusvälineistöineen, sekä monipuolisineen työstökoneympäristöineen.

 

WORK DESIGN

 

 

CLAMPING DESIGN

Hyödynnä laajaa osaamistamme myös menetelmä- ja kiinnitinsuunnitteluun. Suunnittelemme kiinnittimet asiakkaan tarpeiden mukaan ja voimme tarvittaessa myös valmistuttaa kiinnittimet yhteistyöverkostomme kautta.

 

CAM-PROGRAMMING

Teemme CAM-ohjelmointia Mastercam-ohjelmistolla asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

MEASUREMENT

 

REVERSE ENGINEERING

Tarjoamme mittaus- ja käänteisuunnittelupalveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan, joko asiakkaan luona siirrettävän nivelvarsimittalaitteen avulla tai yhteistyökumppaneidemme koordinaattimittauslaitteiden avulla. Nivelvarsimittalaitteen laser-skannerin avulla voimme skannata monimutkaisistakin kappaleet 3D-mallit asiakkaan käyttöön. Kauttamme saat myös mittalaitteiden ja -välineiden kalibrointipalvelut.

 

3D-PRINTING

Lähetä meille 3D-malli ja me tulostamme sen haluamastasi materiaalista ja toimitamme sinulle. Tulostetun 3D-mallin avulla hahmotat helposti monimutkaisetkin muodot ja voit hyödyntää 3D-tulostettua kappaletta jo tarjouslaskentavaiheessa menetelmä- ja kiinnitinsuunnitteluun. 3D-tulostetun kappaleen avulla pääset myös ohjelmoimaan heti esim. kappaleenkäsittelyrobotteja sekä koordinaattimittauskoneita.

 

 

Ask more:

Mikko Vepsäläinen

tel. +35845 1872 211  

mikko.vepsalainen@camcut.fi

 

 
     

Mikko Vepsäläinen

mikko.vepsalainen@camcut.fi

Softwares, Education

tel. +35845 1872 211  

 

Camcut Oy

Asevelikatu 4,

74100 IISALMI, FINLAND

firstname.lastname@camcut.fi

myynti@camcut.fi

 

Janne Pesonen

janne.pesonen@camcut.fi

Tools

tel. +35845 1872 212  

 

Copyright 2014 © Camcut Oy

updated 26.08.2016