TUOTTEET / KIINNITYSVÄLINEET JA KIINNITTIMET/ RÖHM

Röhm on Euroopan tunnetuimpia sorvinistukoiden ja koneruuvipuristimien valmistajia.

 

Tuoteryhmä 1: Tuotteisiin kuuluvat maailmanluokan poraistukat sekä työkalupitimet laidasta laitaan. Lähes kaikki poravalmistajat maailmalla käyttävät Röhm poraistukoita. Nopea, luotettava ja tarkka Röhm tarjoaa mm. NC-työkaluja kuten holkki-, hydraulisesti paisuvat– ja kutisteistukat sekä kierteytyspitimet.

 

Tuoteryhmä 2: Korkeat työstötehot ja korkeaa tarkkuutta vaativat työt tarvitsevat lisätukea. Röhm tarjoaa laadukkaat keskiökärjet ja niiden lisävarusteet jokaisen tarpeeseen

 

Tuoteryhmä 3: Röhm manuaalipakkoja käytetään, kun tarvitaan tarkkoja ja taloudellisia kiinnityksiä työkappaleille. Pakat omaavat suuren samankeskisen toistotarkkuuden ja niitä voidaan valmistaa aina 4500 mm halkaisijaan asti.

 

Tuoteryhmä 4: Kun työtä tehdään työstökeskuksilla tai jyrsinkoneilla, Röhm tarjoaa laajan tuotevalikoiman nykyaikaisimpia ruuvipuristinvaihtoehtoja

 

Tuoteryhmä 5: Pneumaattiset tarttujat automaatiosovelluksiin. Tarttujat ovat IP65 luokiteltu roiske- ja pölysuojattuja vaativiin olosuhteisiin.

 

Tuoteryhmä 6: Modernit Röhm kiinnitysjärjestelmät, kuten voimapakat, vetopakat, pikavaihtopakat, pikavaihtoleuat, tukilaakerit, pyörivät työkalut sorville tai erikoiskulmapäät työstökeskuksille.

 

Tuoteryhmä 7: Modernia tuotantoteknologiaa ei voida tehdä ilman karan kiristystä. Holkkikiinnittimet sorviin, sisä– ja ulkopuolisiin kiinnityksiin.

 

Tuoteryhmä 8: HSK/SK karojen vetosylinterit

 

 
     

Mikko Vepsäläinen

mikko.vepsalainen@camcut.fi

Ohjelmistot, koulutus- ja tukipalvelut

puhelin 045 1872 211

Camcut Oy

etunimi.sukunimi@camcut.fi

myynti@camcut.fi

Janne Pesonen

janne.pesonen@camcut.fi

Työkalut ja tukipalvelut

puhelin 045 1872 212

 

Päivitetty 26.08.2016