Nyheter

Mahdollisuuksia mittaukseen Mahrilta

18.04.2022

Mahr logoLaadukkaista mittavälineistä tunnettu Mahr on yli 160 vuotta vanha saksalainen yritys, jonka laatuun luottavat monet yritykset ympäri maailman. Historiansa aikana Mahr on kehittynyt visionääristä globaaliksi toimijaksi. Kansainväliset patentit innovatiivisista keksinnöistä mittauksessa ovat osoitus Mahrin insinöörien kekseliäisyydestä ja luovuudesta. Useat tekniset virstanpylväät ovat merkki siitä, että Mahr on myös valmis tulevaisuuden uusiin teknologioihin.

Mahrin tuotteet auttavat asiakkaita maailmanlaajuisesti varmistamaan tuotteidensa laadun. Tämä on iso tehtävä ja se sisältää mittavälinevalmistajalta myös suuren vastuun. Mahr- tuotteet ja prosessit ovat jatkuvasti ja johdonmukaisesti linjassa korkeimpien laatutavoitteiden kanssa.

Laadukkaista tuotemerkeistä ja palveluistaan tunnettu Camcut Oy aloitti Mahr-mittavälineiden maahantuonnin. Mahr on erinomainen lisä laajentamaan Camcut Oy:n jo ennestään vahvaa tuotevalikoimaa nyt myös mittavälineisiin. Uuden tuotemerkkiedustuksen kunniaksi aloitimme Mahr -mittavälinekampanjan valikoiduista tuotteista 31.5.2022 saakka. Kampanjatuotteet löytyvät Camcut-verkkokaupasta.

Mahr MarCal

 

Camcut Sampsa Hirvineva
Sampsa Hirvineva
Försäljningsingenjör