Nyheter

Sinustako konepajojen dynaamisin kumppani?

12.05.2023

Camcut on palveleva tekninen kauppa, jonka toiminta-ajatus kiteytyy kokonaispalveluun, minkä avulla parannamme asiakkaidemme kilpailukykyä ja tuottavuutta. Tuomme maahan ja myymme laadukkaita työkaluja sekä CAM-ohjelmistoja. Olemme teknisenä tukena kaikissa edustamissamme tuotemerkeissä sekä koulutamme niiden käyttöä. Toimintamme kasvaessa haemme vahvistusta tiimiimme Mastercam-osaajasta Pohjanmaan alueelta (Seinäjoki-Vaasa-Oulu).

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:llä varustettuna, mikäli haluat liikkuvan ja joustavan työn kasvavassa yrityksessä, jossa pääset kehittämään itseäsi sekä työympäristöäsi ja olemaan tärkeä palanen työyhteisöä. Aiempi kokemus koulutus- tai myyntitehtävistä ei ole edellytys, voit siis olla esimerkiksi koneistaja, menetelmäsuunnittelija tai työnjohtaja.

Työtehtävät: Toimenkuvaan kuuluvat Mastercam-ohjelmiston myynti-, tuki- ja koulutustehtävien lisäksi CAM-ohjelmointi ja menetelmäsuunnittelu sekä lastuavien työkalujen ja konepajatarvikkeiden myynti. Työntekijän tarkemmat työtehtävät määräytyvät työntekijän osaamisen perusteella. Perehdytämme ja koulutamme työntekijän kaikkiin tehtäviin, jonka lisäksi työntekijä osallistuu vuosittain ohjelmisto- ja työkaluvalmistajien koulutuksiin.

Vaatimukset: Edellytämme ymmärrystä CAM-ohjelmoinnista, koneistusmenetelmistä sekä työkaluista. Eduksi katsotaan Mastercam osaaminen vähintään perusteiden tasolla, omatoimisuus, hyvä ongelmanratkaisukyky sekä asiakaslähtöisyys.

Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset

Camcut Mikko Vepsalainen
Mikko Vepsäläinen
VD
Programvaror, utbildnings- och stödtjänster