Nyheter

Walter Tools Tiger·tec® Gold vändskär erbjuds till och med 25 oktober 2024.

05.09.2024

Walter Tools erbjuder 55% rabatt på Tiger·tec® Gold vändskär

Walter Tools har lanserat en kampanj för Tiger·tec® Gold vändskär, där utvalda skär nu finns tillgängliga med ett betydande 55% rabatt på listpriset. Kampanjen gäller till den 25 oktober 2024, vilket ger ett utmärkt tillfälle att uppgradera dina svarvverktyg till högkvalitativa skär som förbättrar hållbarheten.

Vad är Tiger·tec® Gold?

Tiger·tec® Gold är en patenterad flerskiktsbeläggning från Walter Tools som avsevärt förbättrar prestandan och livslängden för vändskär. Denna flerskiktsbeläggning kombinerar de bästa egenskaperna hos flera olika beläggningar:

  • MT-TiCN-beläggning: Detta lager minskar notchslitage och förbättrar skärets hållbarhet.
  • Al2O3-beläggningslager: Tillför skyddande egenskaper mot termiska sprickor, vilket är avgörande för hållbarheten.
  • Guldfärgat topplager: Underlättar upptäckt av verktygsslitage, vilket gör verktygsunderhåll mer effektivt.

Fördelar med Walter Tiger·tec® Gold

Tack vare flerskiktsbeläggningsteknologi erbjuder Tiger·tec® Gold vändskär betydande fördelar:

  • Förlängd verktygslivslängd: Beläggningen tillåter upp till 30-50% längre livslängd jämfört med traditionella skärbeläggningar.
  • Bättre motståndskraft mot notchslitage och termiska sprickor: Detta gör skären lämpliga för krävande svarvningsförhållanden.
  • Förbättrad hållbarhet: Skären står bättre emot mekanisk stress, vilket ökar deras livslängd.
  • Användarvänlighet: Slitage upptäcks enklare tack vare det guldfärgade topplagret, vilket hjälper till att bestämma rätt tidpunkt för verktygsbyte.

Kampanjprodukter

Kampanjen omfattar ett urval av följande Tiger·tec® Gold skärsorter: WPP10G, WPP20G och WPP30G, vilka är särskilt lämpliga för svarvning av stål och gjutjärn. Skären lämpar sig för en rad olika svarvningsoperationer och deras teknologiska struktur säkerställer högkvalitativ och hållbar prestanda.

Sammanfattning

Walter Tools kampanj för Tiger·tec® Gold vändskär erbjuder en unik möjlighet att utnyttja toppteknologi i svarvningsoperationer till betydligt rabatterade priser. Kampanjen gäller till den 25 oktober 2024, så missa inte denna chans att förbättra kvaliteten och effektiviteten på dina svarvverktyg.

Utnyttja möjligheten och skaffa Tiger·tec® Gold vändskär nu med 55% rabatt!