Cimco Probing installationsanvisningar

Denna sektion beskriver stegen för att ladda ner och installera programvaran, lägga till ikoner i Mastercam-verktygsfältet och vilka filer och kataloger som ingår i installationen.

Installationssteg

• Starta installationsprogrammet 'CIMCO Probing for Mastercam.exe'.
  • Välj språk för installationsprogrammet och programvarans användargränssnitt.

• Välj vilka komponenter som ska installeras, alla befintliga Mastercam-installationer kommer att vara tillgängliga i listan, programvaran kommer att installeras för de valda versionerna.

• Välj installera.

• Programvaran har nu installerats.

Mastercam verktygsfältsikoner

• Starta Mastercam.
  • Högerklicka i verktygsfältet och välj 'Anpassa menyfliksområdet...'.
  • Ikonerna är tillgängliga på vald plats efter att ha klickat på OK.

• Välj en plats för ikonerna.

Startflik

Lägg till en ny grupp genom att klicka på knappen 'Ny grupp' och lägg till ikonerna i den nyskapade gruppen, byt namn på gruppen.

Dedikerad CIMCO-flik

Lägg till en ny flik genom att klicka på knappen 'Ny flik' och lägg till ikonerna i den nyskapade gruppen, byt namn på både fliken och gruppen.

Bearbetningsflik

Välj 'Verktygsflikar' i rullgardinsmenyn 'Anpassa menyfliksområdet' och lägg till en ny grupp för ikonerna.

Filer & Mappar

Installation

Installationsmappen inkluderar alla resurser som installerades under installationen.

C:\Program Files (x86)\CIMCO PP\CIMCO Probing for Mastercam\

• chook\

Chook-resurser för alla stödda versioner av Mastercam ingår i 'chook' mappen, vilket möjliggör manuell installation genom att kopiera filerna till den specifika mastercam\chook katalogen.

• dokumentation\

Postprocessormallar och andra resurser ingår i 'dokumentation' mappen.

• handledningar\

Handledningar ingår i 'handledningar' mappen, om alternativet var markerat under installationen.

• översättning\

Översättningsresurser ingår i 'översättning' mappen, filerna kan manuellt ändras.

Delade filer

Preferenser och standardinställningar delas mellan alla användare och kan manuellt kopieras till andra datorer.

C:\Users\Public\Documents\CIMCO Probing for Mastercam\

• preferenser.json

Preferenser som används av programvaran, t.ex. 'Automatiskt planval' och förhandsvisning av verktygsbana färger.

• standard\

Cykelparameterstandard lagras i denna mapp.