Tiger·tec® Gold-kampanj

Walter Tools Tiger·tec® Guld vändskär på rea till och med 25 oktober 2024. LÄS MER

Mastercam 2025 har släppts.

Den nya versionen av den ledande CAM-mjukvaran har släppts! LÄS MER

NYTT: Utbildningsvideor för Mastercam är nu tillgängliga

Vår onlinebutik har precis lagt till utbildningsvideor för Mastercam! LÄS MER

Smörjmedel och fetter

Högkvalitativa smörjmedel och fetter för verkstäder. LÄS MER

CloudNC CAM Assist

Framtiden för CNC-programmering med AI. LÄS MER

Walter Tools-kampanj

Borra och gänga-kampanj 15/10 - 05/12/2024. LÄS MER

Systemkrav för Mastercam

Se tabellen nedan för minimala och rekommenderade systemkonfigurationer för Mastercam. Camcut rekommenderar dessa systemkrav som täcker programvarukraven för de vanligaste användningarna.

Vi tillhandahåller certifierade CAM-arbetsstationer till våra kunder. Fråga efter mer!

Minsta

OS
Windows 7, 8.1 eller 10 64-bitars Professionell

Processor
Intel® eller AMD 64-bitars processor, 2,4GHz eller snabbare

Minne
8 GB

Video
OpenGL 3.2 och OpenCL 1.2 stöd med 1 GB minne.
(Ingen integrerad grafik)

Monitor
Full HD-upplösning (1920*1080)

Lagring
Hårddisk med minst 20 GB ledigt USB och/eller DVD-enhet (beroende på installationsmedia och licensieringsmetod)

Mus
Grundläggande mus

Rekommenderad

OS
Windows 10 64-bitars Professionell

Processor
Intel i7 eller Xeon® E3, 3,2GHz eller snabbare

Minne
32 GB

Video
NVIDIA Quadro® eller AMD FirePro™ / Radeon Pro kort med 4 GB (eller mer) dedikerat minne.

Monitor
Full HD-upplösning (1920*1080), dubbla skärmar

Lagring
Solid State Drive (SSD) med minst 20GB ledigt

Mus
3Dconnexion 3D-mus

Camcut rekommenderar

OS
Windows 10 64-bitars Professionell

Processor
Intel i7 eller Xeon® E3, 3,2GHz eller snabbare

Minne
16 GB

Video
NVIDIA Quadro® eller AMD FirePro™ / Radeon Pro kort 2 GB (eller mer) dedikerat minne

Monitor
Full HD-upplösning (1920*1080)

Lagring
Solid State Drive (SSD) med minst 20GB ledigt

Mus
Grundläggande mus