Cimco

Tanskalainen CIMCO on ohjelmistojen ja erilaisten konepajateollisuuden sovellusten valmistaja, joka tarjoaa edistyksellisiä työkaluja koneistuksen hallintaan ja optimointiin. CIMCO tunnetaan laajasta tuotevalikoimastaan, johon kuuluu muun muassa NC-koodieditori, DNC-ohjelmistot, reaaliaikaiset tiedonkeruuohjelmistot ja konesimulointiohjelmistoja.

CIMCO Edit

CIMCO Edit on markkinoiden suosituin CNC-editori, joka on kehitetty vastaamaan nykyaikaisen CNC-ohjelmoinnin vaatimuksia. Se tarjoaa kattavan valikoiman editointityökaluja, kuten rivien numerointia, erikoismerkkien käsittelyä ja XYZ-rajojen seurantaa. Lisäksi siinä on monipuoliset matematiikkafunktiot, kuten perusmatematiikka, kierto, peilaus, työkalunkompensointi ja siirto. CIMCO Editissä on myös tehokas tiedostovertailuominaisuus ja simulointitoiminnot 3D-jyrsinnälle ja 2D-sorvaukselle, jotka mahdollistavat NC-ohjelman tarkastelun ja korjauksen ennen koneistusta.

CIMCO DNC-Max

CIMCO DNC-Max on johtava tiedonsiirtoratkaisu, joka on suunniteltu laajalle käyttäjäkunnalle pienistä pajoista suuriin teollisuushalleihin. Sen avulla voidaan hallita tiedonsiirtoa työstökoneille yhdestä sovelluksesta, ja se tukee kaikkia koneita ja tiedostomuotoja. DNC-Max tarjoaa laajan valikoiman toimintoja, kuten dynaamiset muutokset syöttöön ja karan kierroksiin, ohjelmien vastaanotto, parametrien offsetit, ohjauksen hallinta sekä raportointi ja varmuuskopiointi.

CIMCO MDC-Max

CIMCO MDC-Max on tiedonkeräysjärjestelmä, joka kerää automaattisesti dataa työstökoneilta. MDC-Max mahdollistaa tiedon tarkastelun reaaliaikaisesti ja tarjoaa laajan valikoiman raportointiominaisuuksia. Ohjelmisto kerää tietoa muun muassa työstökoneiden häiriötilanteista, mikä auttaa analysoimaan ja parantamaan käyttöastetta.

CIMCO Machine Simulation

CIMCO Machine Simulation tarjoaa täydellisen hallinnan työstöratojen simulointiin. Ohjelmisto analysoi työstöratoja dynaamisesti kolmessa ulottuvuudessa ja tukee videotoiston kaltaisia ohjaimia, joiden avulla voidaan tarkastella jokainen yksityiskohta työstöradasta. Simulointi tukee konesimuloinnin, työkalujen ja kiinnittimien määritystä ja varmistaa ohjelmat ennen niiden lähettämistä työstökoneelle. Ohjelmisto on täysin integroitu Cimco Editiin ja Mastercam-ohjelmistoon, mikä tekee NC-koodin virheiden ja ongelmien ratkaisemisesta sujuvaa.

Yhteenveto

CIMCO tarjoaa laajan valikoiman ohjelmistoja ja sovelluksia, jotka tukevat konepajateollisuuden tarpeita. CIMCO Edit on markkinoiden johtava CNC-editori, joka tarjoaa laajan valikoiman editointi- ja simulointityökaluja. CIMCO DNC-Max mahdollistaa tehokkaan ja luotettavan tiedonsiirron työstökoneille, ja CIMCO MDC-Max kerää automaattisesti dataa työstökoneista parantaen niiden käyttöastetta. CIMCO Machine Simulation tarjoaa täydellisen hallinnan työstöratojen simulointia ja on täysin integroitavissa Mastercam-ohjelmistoon. Näiden työkalujen avulla CIMCO auttaa koneistajia ja konepajoja saavuttamaan korkeinta mahdollista tehokkuutta ja laatua tuotannossaan.