Edgecam

Edgecam on CAD/CAM-ohjelmisto, joka on erityisesti suunniteltu tukemaan konepajojen ja koneistamoiden tuotantotarpeita. Ohjelmisto tarjoaa työkaluja niin 2D- ja 3D-mallinnukseen kuin myös monimutkaisten koneistusoperaatioiden ohjelmointiin ja simulointiin.

Käyttötarkoitus ja Sovellukset

Edgecam on tarkoitettu käytettäväksi erilaisiin koneistusprosesseihin, mukaan lukien sorvaus, jyrsintä, lankasahaus sekä monitoimikoneistukset. Ohjelmisto tukee sekä kerta- että sarjatuotannon tarpeita, ja se pystyy käsittelemään monimutkaisia geometrioita tehokkaasti.

CNC-ohjaus ja Automaatio

Edgecam tarjoaa kehittyneitä CNC-ohjausominaisuuksia, jotka mahdollistavat koneistuksen ohjelmoinnin suoraan CAD-malleista. Ohjelmistossa on tuki useille CNC-ohjausjärjestelmille, ja sen avulla voidaan automatisoida toistuvia ohjelmointitehtäviä.

Ominaisuudet ja Teknologia

2D ja 3D Mallinnus: Edgecam tarjoaa työkalut sekä 2D- että 3D-geometrian mallintamiseen ja käsittelyyn.

Simulaatio: Ohjelmiston simulointiominaisuudet mahdollistavat koneistusprosessien etukäteistarkistuksen, mikä vähentää virheitä ja optimoi tuotantoa.

Työstöradat ja Optimointi: Edgecam tarjoaa algoritmeja ja strategioita, joilla voidaan optimoida työstöradat, vähentää työstöaikoja ja pidentää työkalujen käyttöikää.

Yhteenveto

Edgecam on CAD/CAM-ohjelmisto, joka soveltuu monenlaisiin koneistuksiin ja tarjoaa työkaluja sekä 2D- että 3D-mallinnukseen, CNC-ohjaukseen, simulointiin. Se tarjoaa käyttäjäystävällisiä ratkaisuja konepajojen ja valmistusyritysten tuotantotarpeisiin, tukien useita CNC-ohjausjärjestelmiä.