Cimco laitteistovaatimukset

Cimco-ohjelmiston laitteistovaatimukset takaavat sen toimivuuden ja vakaan käytön.

Järjestelmävaatimukset

Tällä sivulla on yksityiskohtainen kuvaus CIMCO:n virallisista järjestelmävaatimuksista ja laitteistotuesta.

Minimi

Käyttöjärjestelmä
Windows® 8 vähintään (Vain 64-bittinen versio on tuettu)

Suoritin
Intel Core 2 Duo tai AMD Athlon @ 1,6 GHz - tai korkeampi

Muisti
Vähintään 2 GB RAM

Kiintolevytila
2 GB levyn kapasiteettia koko ohjelmistopaketin asennusta varten

Näyttö
OpenGL (3.3 ja uudemmat) yhteensopiva näytönohjain
(vaaditaan Backplot/Solid Animation -vaihtoehdolle CIMCO Edit -ohjelmassa) Näyttö, jonka vähimmäistarkkuus on 1024 x 768 pikseliä

Verkko
Verkkosovitin, jossa TCP/IP on käytössä
(vaaditaan verkkolupien tai Client/Server-ratkaisujen käyttöön)

Sisääntulo
Vakio-näppäimistö + Hiiri, jossa on 2 tai 3 painiketta

Ohjelmisto
Microsoft® Visual C++ 2015-2019 Redistributable
Microsoft® .NET Framework 4.5 (Kaikki vaadittavat redistribuuttiot sisältyvät asentimeen)
Voimassaoleva lisenssiavaintiedosto

Nopea version simulointi

Vuonna 2022.01.11 esitellyssä CIMCO Edit -päivityksessä lisätyn Fast Version -simuloinnin vaatimukset.

Minimi

Suoritin
2.3GHz, Kaksi ydintä

Näytönohjain
2GB, OpenGL 4.3 (huom. integroituja näytönohjaimia ei tueta)

Muisti
4GB

Käyttöjärjestelmä
Windows 8, 64 bit

Suositeltu

Suoritin
Suositeltu: 3.2GHz, Kahdeksan ydintä (tai parempi)

Näytönohjain
4GB, OpenGL 4.3 (tai parempi) Nvidia RTX 2060 tai parempi. (huom. integroituja näytönohjaimia ei tueta)

Muisti
16GB (tai enemmän)

Käyttöjärjestelmä
Windows 10, 64 bit

Kone-simulaation lisäosa

Minimi

Suoritin
2.3GHz, Neljä ydintä

Näytönohjain
2GB, OpenGL 3.3, (huom. integroituja näytönohjaimia ei tueta)

Muisti
4GB

Käyttöjärjestelmä
Windows 8, 64 bit

Suositeltu

Suoritin
3.2GHz, Neljä ydintä (tai parempi)

Näytönohjain
4GB, OpenGL 3.3 (tai parempi), (huom. integroituja näytönohjaimia ei tueta)

Muisti
16GB (tai enemmän)

Käyttöjärjestelmä
Windows 10, 64 bit

HUOM. Jotkut laitteiston vähimmäisvaatimukset, kuten suoritin tai RAM, riippuvat myös tietokoneeseen asennetusta käyttöjärjestelmästä.