Cimco Probing asennusohje

Tämä osio kuvaa ohjelmiston lataamiseen ja asentamiseen, Mastercam-työkalupalkin kuvakkeiden lisäämiseen sekä asennukseen sisältyviä tiedostoja ja hakemistoja liittyvät vaiheet.

Asennusvaiheet

• Käynnistä 'CIMCO Probing for Mastercam.exe' -asennusohjelma.
  • Valitse asennusohjelman ja ohjelmiston käyttöliittymän kieli.

• Valitse mitkä komponentit asennetaan, kaikki olemassa olevat Mastercam-asennukset näkyvät luettelossa, ohjelmisto asennetaan valituille versioille.

• Valitse asenna.

• Ohjelmisto on nyt asennettu.

Mastercam-työkalupalkin kuvakkeet

• Käynnistä Mastercam.
  • Napsauta hiiren oikealla painikkeella työkalupalkkia ja valitse 'Mukauta nauhaa...'.
  • Kuvakkeet ovat saatavilla valitussa sijainnissa napsauttamisen jälkeen OK.

• Valitse sijainti kuvakkeille.

Kotivälilehti

Lisää uusi ryhmä napsauttamalla 'Uusi ryhmä' -painiketta ja lisää kuvakkeet juuri luotuun ryhmään, nimeä ryhmä uudelleen.

Oma CIMCO-välilehti

Lisää uusi välilehti napsauttamalla 'Uusi välilehti' -painiketta ja lisää kuvakkeet juuri luotuun ryhmään, nimeä sekä välilehti että ryhmä uudelleen.

Työkalu-uravälilehti

Valitse 'Työkaluvälilehdet' 'Mukauta nauhaa' -pudotusvalikossa ja lisää uusi ryhmä kuvakkeille.

Tiedostot & Hakemistot

Asennus

Asennuskansio sisältää kaikki asennuksen aikana asennetut resurssit.

C:\Program Files (x86)\CIMCO PP\CIMCO Probing for Mastercam\

• chook\

Chook-resurssit kaikille tuetuille Mastercam-versioille sisältyvät 'chook'-kansioon, mikä mahdollistaa manuaalisen asennuksen kopioimalla tiedostot tiettyyn mastercam\chook-hakemistoon.

• dokumentaatio\

Postiprosessorimallit ja muut resurssit sisältyvät 'dokumentaatio'-kansioon.

• opastus\

Opastukset sisältyvät 'opastus'-kansioon, jos valinta oli valittuna asennuksen aikana.

• käännös\

Käännösresurssit sisältyvät 'käännös'-kansioon, tiedostoja voi muokata manuaalisesti.

Jaetut tiedostot

Asetukset ja oletukset jaetaan kaikkien käyttäjien kesken ja ne voidaan manuaalisesti kopioida muihin tietokoneisiin.

C:\Users\Public\Documents\CIMCO Probing for Mastercam\

• asetukset.json

Ohjelmiston käyttämät asetukset, esim. 'Automaattinen tasovalinta' ja työkalu-uran esikatselun värit.

• oletukset\

Työkiertoparametrien oletukset tallennetaan tähän kansioon.