Paikallinen USB-HASP lisenssi

Paikallisen USB-HASP Mastercam-lisenssiavaimen etäkäyttö

Jos Mastercam-lisenssi on violetin värisessä HASP USB-lisenssiavaimessa, ohjelmistoa voi käyttää kaikilla niillä tietokoneilla, joihin HASP on liitetty. On tärkeää muistaa ottaa USB HASP mukaan, kun siirrytään työpaikan koneelta toiselle, sillä Mastercam toimii vain sillä koneella, johon HASP on liitetty.

Mastercam voidaan asentaa niin monelle koneelle kuin halutaan, mutta käyttö on mahdollista vain sillä hetkellä, kun HASP on liitetty kyseiseen koneeseen. Palatessa alkuperäiselle koneelle ohjelmisto toimii jälleen, kun HASP on kytketty takaisin siihen.

Huomioitavaa:

• Ohjainten Asennus:
    Jos Mastercam on asennettu uuteen koneeseen, myös HASP-ohjaimet on asennettava.
    Ohjaimet löytyvät seuraavasta sijainnista:
    C:\Program Files\Mastercam 202X\Mastercam\common\HASPUserSetup.exe
    Asenna ohjaimet kaksoisklikkaamalla kyseistä tiedostoa.
  • Etäkäyttö Rajoitus:
    Ohjelmistoa ei voi käyttää Windowsin Etätyöpöydän kautta USB HASPilla, sillä paikallista USB-porttia ei tunnisteta oikein tämän yhteyden kautta, mikä estää ohjelmiston toiminnan.
  • Aika-asetukset:
    Jos USB HASP kytketään koneeseen, jolla on eri aikavyöhyke kuin alkuperäisellä koneella, ongelmia voi ilmetä. Uuden koneen aika tulee olla myöhäisempi kuin edellisellä, jolta HASP poistettiin. On suositeltavaa merkitä muistiin sen koneen aika, jolta HASP otettiin, ja varmistaa ajan asetukset koneessa, johon HASP liitetään.