Mastercam Mill 2D Muuttuva poraus

Mastercamin muuttuva poraus tarjoaa tarkan ja räätälöitävän tavan määrittää erilaisia porausoperaatioita, kuten risteäviä reikiä, haarukkareikiä, pitkille kovametalliporille ja kanuunaporille. Tämä mahdollistaa monipuoliset ja haastavammat porausratkaisut tehden työstöstä entistä tehokkaampaa ja mukautuvampaa.

Mastercamin muuttuva poraus antaa käyttäjälle mahdollisuuden määrittää lukuisia porausparametrejä manuaalisesti kullekin reiänjaksolle. Tämä täsmällinen räätälöinti on erityisen hyödyllistä monimutkaisemmissa porauksissa, missä eri osiin reikää tarvitaan erilaisia syöttö- ja pyörimisnopeuksia sekä muita asetuksia.

Ominaisuudet:

• Risteävät reiät: Muuttuva poraus mahdollistaa monimutkaisten ja risteävien reikien tehokkaan ohjelmoinnin.
  • Haarukkareiät: Tarkka hallinta haarukkareikien porauksessa.
  • Pitkien kovametalliporien käyttö: Soveltuu erityisesti pitkien kovametalliporien kanssa työskentelyyn.
  • Kanuunaporaus: Optimoitu jo olemassa oleville ja uusille kanuunaporille.

Parametrien Määrittely:

Muuttuvassa porauksessa jokaiselle reiän jaksolle voidaan asettaa erilliset:

• Pyörimisnopeus: Säädä tarkasti porauksen nopeus kunkin jakson tarpeiden mukaan.
  • Syöttönopeus: Optimoitu syöttönopeus varmistaa parhaan mahdollisen työskentelynopeuden ja laadun.
  • Jäädytys: Voidaan määrittää jäädytysjärjestelmä jokaiselle jaksolle.
  • Viiveet: Eri jaksoille voidaan asettaa viiveitä, mikä lisää joustavuutta ja tarkkuutta työstössä.

Hyödyt

• Tarkkuus: Parametrien manuaalinen määrittely takaa optimaalisen suorituskyvyn ja laadun.
  • Joustavuus: Mahdollisuus mukauttaa jokainen porausjakso erikseen tekee ohjelmoinnista erittäin joustavaa.
  • Tehokkuus: Parhaat mahdolliset asetukset jokaiseen työvaiheeseen vähentävät työstöaikaa ja parantavat lopputulosta.
  • Monimutkaisuus: Mahdollistaa monimutkaisten poraustehtävien suorittamisen vaivattomasti.

Vinkit

• Valitse porattavat reiät klikkaamalla hiirellä Solid geometriassa reiän kylkipintaan. Paina Ctrl-painike pohjaan ja valitse reikä hiirellä valitaksesi kaikki saman kokoiset reiät. Paina Ctrl+Shift -painikkeet pohjaan ja valitse reikä hiirellä valitaksesi kaikki saman kokoiset ja saman suuntaiset reiät.
  • Parametrien Ymmärtäminen: Varmista, että ymmärrät jokaisen parametrin vaikutuksen porausprosessiin.
  • Testaus ja Simulointi: Simuloi porausohjelma Mastercamin simulointityökalulla ennen varsinaista työstöä yhteentörmäysten ja muiden ongelmien välttämiseksi.
  • Tallenna erilaisia reikätyyppejä erilaisilla strategioilla mukautettuun operaatiokirjastoon, jolloin jatkossa eri tilanteita voidaan luoda nopeasti ja vaivattomasti valitsemalla mukautetut operaatioparametrit.

Yhteenveto

Mastercamin Mill Muuttuva Poraus tarjoaa laajan valikoiman räätälöityjä vaihtoehtoja vaativiin poraustehtäviin. Manuaalisesti määritettävät parametrit kullekin reiän jaksolle varmistavat optimaalisen tarkkuuden ja laadun jokaisessa työvaiheessa, tehden siitä korvaamattoman työkalun korkeatasoiseen työstöön.