Nyheter

Högkvalitativa smörjmedel och fetter för verkstäder

24.09.2024

Inom maskinverkstadsverksamhet är smidighet och effektivitet av yttersta vikt. Av denna anledning är kvaliteten på smörjmedel och fetter särskilt viktig. Camcut erbjuder ett omfattande sortiment av smörjmedel, fetter och skärvätskor som säkerställer optimal maskinprestanda. Förutom leverans av Fuchs Oil skärvätskor, hydrauloljor och slidbaneljor, inkluderar sortimentet chuckfetter och vinkelhuvfetter samt andra fetter för verktygsmaskiner, såsom LHL-X100 fett och Kyodo Yushi Citrax EP No 1 fett.

Kyodo Yushi Citrax EP No 1 Fett: Flerfunktionsfett av Hög Kvalitet

Kyodo Yushi Citrax EP No 1 fett kan användas för olika ändamål i maskinverkstäder. Detta mineraloljebaserade fett, som använder litiumsåpa som förtjockningsmedel, är extremt hållbart och idealiskt för glidytor. Fettet tål både värme och vatten väl, med ett arbetstemperaturområde från -20 ℃ till 130 ℃. Det innehåller inga giftiga tungmetaller och är utmärkt för allmänt bruk. Särskilt i Mazak-verktygsmaskiner fungerar Citrax EP No 1 som det initiala monteringsfettet, vilket gör det välkänt och använt som ett smörjmedel.

LHL-X100 Särskilt Ändamålsfett: Nästa Generations Smörjningslösning

Camcut's sortiment inkluderar också LHL-X100 särskilt ändamålsfett, tillverkat med en patenterad metod som en nästa generations smörjmedel. Fettets unika egenskaper säkerställer maskinernas livslängd och optimala prestanda. LHL-X100 bildar och uppehåller en stark oljefilm, vilket minskar slitage avsevärt och förhindrar korrosion.

Användningen kräver endast en bråkdel av mängden som behövs för traditionella oljesmörjmedel, vilket minskar smörjmedelskostnaderna och förhindrar överflödigt smörjmedel från att komma in i skärvätskan. Denna funktion förlänger verktygsmaskinens livslängd och minskar underhållskostnader. LHL-X100 har varit framgångsrik särskilt i betydande verktygsmaskiner såsom Mazak, Makino, Mori Seiki, Niigata, Jtekt, Koyo, Citizen, Tsugami, Denso, Toshiba, Doosan, Daewoo, Howa, och Fanuc

Särskilda Fetter för Hög Belastning: Berutox Series och GLEITMO 805

Camcut's sortiment inkluderar också särskilda fetter som är designade för att klara de mest krävande förhållandena. Till exempel, Berutox FB 22 och Berutox M 21 EPK är långvariga fetter lämpliga för maskiner som används vid både låga och höga temperaturer. Deras långvariga prestanda och förmåga att klara av tunga belastningar gör dem till utmärkta val för olika verktygsmaskiners vinkelhuvuden.

Packeringsfettet GLEITMO 805 är baserat på halvsyntetisk olja och innehåller extremt effektiva vita fasta smörjmedel. Dess prestanda motsvarar standarderna för högkvalitativa fetter, såsom Fuchs Chuck Paste och Kitagawa Chuck Grease Pro, och är specifikt designat för chucksmörjning.

De smörjmedel och fetter som erbjuds av Camcut är ovärderliga för maskinverkstäder som eftersträvar effektivitet och hållbarhet. Med sina produkter av hög kvalitet säkerställer Camcut att maskinerna fungerar smidigt, slitage minskas och underhållskostnaderna förblir minimala. Tack vare det omfattande produktsortimentet och expertservice är Camcut en pålitlig partner för alla maskinverkstäder som vill förbereda sig för framtida utmaningar.

Alla de utvalda fetterna och smörjmedlen, tillsammans med många andra produkter, finns bekvämt tillgängliga i Camcut's onlinebutik. Våra experter är redo att ge mer information och råd kring valet av rätt produkter. Kontakta oss och se till att du använder de bästa smörjmedlen och fetterna för ditt maskinverkstads behov.