Tiger·tec® Gold -kampanja

Walter Tools Tiger·tec® Gold -kääntöteräpalat tarjouksessa 25.10.2024 asti. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 on julkaistu

Johtavan CAM-ohjelmiston uusi suomenkielinen versio on julkaistu! LUE LISÄÄ

UUTUUS: Mastercam-koulutusvideot nyt saatavilla

Verkkokauppamme on juuri lisätty Mastercam-koulutusvideoita! LUE LISÄÄ

Alihankinta 1.-3. lokakuuta 2024 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Löydät meidät Mastercamin messuosastolta C921. LUE LISÄÄ

Voiteluaineet ja Rasvat

Laadukkaat Voiteluaineet ja Rasvat Konepajoille. LUE LISÄÄ

CloudNC CAM Assist

Tulevaisuuden CNC-ohjelmointia tekoälyllä. LUE LISÄÄ

Uutiset

Laadukkaat Voiteluaineet ja Rasvat Konepajoille

24.09.2024

Konepajatoiminnassa sujuvuus ja tehokkuus ovat avainasemassa. Tämän vuoksi voiteluaineiden ja rasvojen laatu on erityisen tärkeää. Camcut tarjoaa kattavan valikoiman voiteluaineita, rasvoja ja työstönesteitä, jotka takaavat koneiden optimaalisen toiminnan. Fuchs Oil -lastuamisnesteiden, hydrauliikka- ja johdeöljyjen toimituksen lisäksi valikoimasta löytyvät pakkarasvat istukoille ja kulmapäärasvat sekä muut rasvat työstökoneille, kuten LHL-X100 -rasva ja Kyodo Yushin Citrax EP No 1 -rasva.

Kyodo Yushin Citrax EP No 1 -rasva: Monikäyttöinen Laaturasva

Kyodo Yushin Citrax EP No 1 -rasvaa voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin konepajoilla. Tämä mineraaliöljypohjainen, litiumsaippuaa sakeuttajana käyttävä rasva on erittäin kestävä ja sopii erinomaisesti liukupinnoille. Rasva kestää hyvin sekä kuumuutta että vettä, ja sen käyttölämpötila-alue on -20 ℃ - 130 ℃. Rasva ei sisällä myrkyllisiä raskasmetalleja ja se soveltuu erinomaisesti yleiskäyttöön. Erityisesti Mazak-työstökoneissa Citrax EP No 1 toimii ensiasennusrasvana, minkä ansiosta se on laajalti tunnettu ja käytetty voiteluaine.

LHL-X100 -erikoisurearasva: Seuraavan Sukupolven Voiteluratkaisu

Camcutin valikoimasta löytyy myös LHL-X100 -erikoisurearasva, joka on patentoidulla menetelmällä valmistettu seuraavan sukupolven voiteluaine. Tämän voiteen ainutlaatuiset ominaisuudet takaavat koneiden pitkäikäisyyden ja optimaalisen suorituskyvyn. LHL-X100 muodostaa ja ylläpitää vahvan öljykalvon, mikä vähentää huomattavasti kulumista ja estää korroosiota.

Sen käyttö vaatii vain murto-osan perinteisten öljylubrikanttien määrästä, mikä vähentää voiteluainekustannuksia ja estää ylimääräisen voiteluaineen pääsyn lastuamisnesteeseen. Tämä ominaisuus pidentää työstökoneiden käyttöikää ja vähentää ylläpitokustannuksia. LHL-X100 on ollut menestys erityisesti merkittävissä työstökoneissa kuten Mazak, Makino, Mori Seiki, Niigata, Jtekt, Koyo, Citizen, Tsugami, Denso, Toshiba, Doosan, Daewoo, Howa and Fanuc

Erikoisrasvat Korkean Kuormituksen Tilanteisiin: Berutox-sarja ja GLEITMO 805

Camcutin valikoima sisältää myös erikoisrasvoja, jotka on suunniteltu kestämään vaativimmatkin olosuhteet. Esimerkiksi Berutox FB 22 ja Berutox M 21 EPK ovat pitkäaikaisrasvoja, jotka soveltuvat sekä matalissa että korkeissa lämpötiloissa käytettäviin koneisiin. Näiden rasvojen pitkäkestoinen suorituskyky ja kyky kestää raskaita kuormia tekevät niistä erinomaisia valintoja erilaisiin työstökoneiden kulmapäihin.

Pakkarasva GLEITMO 805 perustuu puolisynteettiseen öljyyn ja sisältää erittäin tehokkaita valkoisia kiinteitä voiteluaineita. Sen suorituskyky vastaa korkeiden standardien rasvoja, kuten mm. Fuchs Chuck Pastea ja Kitagawa Chuck Grease Pro -rasvaa, ja se on erityisesti suunniteltu istukoiden voiteluun.

Camcutin tarjoamat voiteluaineet ja rasvat ovat korvaamattomia konepajoille, jotka tavoittelevat tehokkuutta ja kestävyyttä. Laadukkailla tuotteillaan Camcut varmistaa, että koneet toimivat saumattomasti, kulutus vähenee ja huoltokustannukset pysyvät minimissä. Kattavan tuotevalikoiman ja asiantuntevan palvelun ansiosta Camcut on luotettava kumppani kaikille konepajoille, jotka haluavat varautua tulevaisuuden haasteisiin.

Kaikki esitellyt rasvat ja voiteluaineet sekä monet muut tuotteet löytyvät kätevästi Camcutin verkkokaupasta. Asiantuntijamme ovat valmiina tarjoamaan lisää tietoa ja neuvoa oikeiden tuotteiden valinnassa. Ole yhteydessä ja varmista, että käytät parhaita voiteluaineita ja rasvoja konepajasi tarpeisiin.