Nyheter

Välkommen till Underleverantörsmässan 2024 – Visar upp nya produkter och aktuella lösningar

05.09.2024

Underleverantörsmässan är Finlands ledande industrimässa som ger en unik överblick över industrins aktuella läge och framtidsutsikter under tre dagar. I år hålls evenemanget från den 1-3 oktober 2024, och temat är "Produktivitet med AI". Detta omfattande tema syftar till att illustrera hur artificiell intelligens kan förbättra produktivitet och effektivitet inom olika områden av industriell produktion. Välkommen till Tammerfors mässa- och idrottscenter för att utforska de senaste innovationerna och nätverka med branschprofessionella.

Utställningsmonter C921 – Vi är tillbaka

Som tidigare år hittar du oss lätt vid Mastercam-montern C921. Denna bekanta mötesplats är återigen fylld med intressanta presentationer och nya objekt. I år visar vi upp den nya Mastercam 2025-versionen, som inkluderar betydande förbättringar och nya funktioner som gör det lättare än någonsin att förbättra bearbetnings effektivitet och noggrannhet. Vi presenterar även vår nya utbildningsvideoprodukt, vilket möjliggör självstyrt lärande av Mastercam-programvaran. Utbildningsvideorna är specifikt utformade för behoven inom maskinindustrin och yrkesskolor.

Innovativa produkter och lösningar vid monter C921

Vid vår monter hittar du många intressanta nya produkter och innovationer, såsom:

  • Mastercam 2025: Den senaste versionen inkluderar betydande förbättringar och nya funktioner inom områden som 2D dynamisk fräsning, fixturhantering vid 3D operationer och hålbearbetning.
  • Utbildningsvideor: Detaljerade, steg-för-steg utbildningsvideor på finska tillgängliga i vår onlinebutik. Dessa videor täcker alla viktiga funktioner och egenskaper i Mastercam, inklusive exempel filer och utbildningsmateriel, vilket gör lärandet effektivt och praktiskt.
  • Walter Tools skärande verktyg: De senaste innovationerna som förbättrar kvalitén och effektiviteten vid bearbetning.
  • UYAR maskinkameror: Möjlighet att övervaka bearbetningsdemos fjärrstyrt direkt hos Machinerys anläggningar. Denna lösning ger en ny nivå av kontroll och fjärrövervakning till bearbetning, vilket förbättrar produktiviteten och bearbetningskvaliteten.

Machinery Open House Event – En omfattande upplevelse

I samarbete med maskinverktygsimportören Machinery organiserar vi en bearbetningsdemo med Hyundai WIA KF5600 II vertikal bearbetningscenter. Demon kommer att använda Walter Tools skärande verktyg och Mastercams verktygsbanor. Machinery Open House-evenemanget hålls hos Machinery i Ruutanakorventie 2, Pirkkala, från den 1 till 3 oktober 2024, från kl. 8.00 till 17.00.

Höjdpunkter i Machinery Open House Event-programmet

Frukosterbjudande: 8.00 till 11.00. Njut av en utsökt frukost medan du lär dig om nya produkter och lösningar samt nätverkar med andra yrkesverksamma.

Transport till mässan & tillbaka: Parkera din bil hos Machinery och utnyttja transporten till mässan och tillbaka. På detta sätt kan du njuta av din dag på mässan fullt ut utan att oroa dig för parkering och resor i Tammerfors centrum.

Öppen maskinutställning: Utforska de maskiner som visas upp med vägledning av erfaren personal. De utställda maskinerna täcker ett brett utbud av bearbetningsmetoder, såsom skärande bearbetning, plåtarbete, sågning och lasersvetsning. Maskinutställningen ger en möjlighet att se den senaste teknologin i aktion och diskutera med kunniga säljrepresentanter.

Maskindemos och innovationer: De senaste teknologierna och innovationerna i branschen är utställda och i användning. Genom demos och innovationer kommer du få en omfattande förståelse för hur du kan utnyttja dessa lösningar i din produktion.

Omfattande innehåll och branscher på Underleverantörsmässan

Underleverantörsmässan erbjuder en bred översikt över olika branscher, inklusive metall-, elektronik-, plast- och gummiindustrin, samt industriella ICT-lösningar, design och konsulttjänster. Detta mångfaldiga utbud gör evenemanget till en utmärkt möjlighet för nätverkande och att hitta nya partners. Beslutsfattare från toppledning, ansvariga för design och produktutveckling, inköpsproffs och produktionsexperter kommer att hitta ett stort antal värdefull information och kontakter på mässan. Det omfattande programmet inkluderar också seminarier och paneldiskussioner som berör aktuella teman och framtida trender inom branschen.

Glöm inte att markera händelsen i din kalender och gå med oss vid monter C921 och Machinery Open House-evenemanget. Vi ses i Tammerfors på Underleverantörsmässan 2024!