Tiger·tec® Gold -kampanja

Walter Tools Tiger·tec® Gold -kääntöteräpalat tarjouksessa 25.10.2024 asti. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 on julkaistu

Johtavan CAM-ohjelmiston uusi suomenkielinen versio on julkaistu! LUE LISÄÄ

UUTUUS: Mastercam-koulutusvideot nyt saatavilla

Verkkokauppamme on juuri lisätty Mastercam-koulutusvideoita! LUE LISÄÄ

Alihankinta 1.-3. lokakuuta 2024 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Löydät meidät Mastercamin messuosastolta C921. LUE LISÄÄ

Uutiset

Tervetuloa Alihankintamessuille 2024 – Esittelyssä Uutuudet ja Ajankohtaiset Ratkaisut

05.09.2024

Alihankintamessut ovat Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma, joka tarjoaa kolmessa päivässä ainutlaatuisen katsauksen toimialan nykytilaan ja tulevaisuuden näkymiin. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 1.-3. lokakuuta 2024, ja teemana on "Tekoälyllä tuottavuutta". Tämä kattava teema pyrkii valottamaan, miten tekoäly voi parantaa tuottavuutta ja tehokkuutta teollisen tuotannon eri osa-alueilla. Tervetuloa Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen tutustumaan uusimpiin innovaatioihin ja verkostoitumaan alan ammattilaisten kanssa.

Messuosasto C921 – Olemme Taas Paikalla

Kuten aikaisempina vuosinakin, löydät meidät helposti Mastercamin osastolta C921. Tämä tuttu kohtaamispaikka on jälleen täynnä mielenkiintoisia esittelyjä ja uutuuksia. Tänä vuonna tuomme esille erityisesti uuden Mastercam 2025 -version, joka sisältää merkittäviä parannuksia ja uusia ominaisuuksia ja tekee koneistuksen tehokkuuden ja tarkkuuden parantamisesta entistä helpompaa. Esittelemme myös uuden koulutusvideo-tuotteemme, joka mahdollistaa Mastercam-ohjelmiston opiskelun joustavasti omassa tahdissa. Koulutusvideot ovat suunniteltu erityisesti konepajateollisuuden ja ammatillisten oppilaitosten tarpeisiin.

Innovatiivisia Tuotteita ja Ratkaisuja Messuosastolla C921

Messuosastoltamme löydät monia mielenkiintoisia uutuuksia ja innovaatioita, kuten:

  • Mastercam 2025: Uusin versio, joka sisältää huomattavia parannuksia ja uusia toimintoja muun muassa 2D dynaamisessa jyrsinnässä, kiinnittimien käsittelyssä 3D-operaatioissa ja reikien työstössä.
  • Koulutusvideot: Yksityiskohtaiset ja vaiheittain etenevät suomenkieliset koulutusvideot, jotka ovat saatavilla verkkokaupassamme. Nämä videot kattavat kaikki Mastercamin keskeiset toiminnot ja ominaisuudet, ja ne sisältävät esimerkkitiedostot sekä harjoitusmateriaalit, joka tekee oppimisesta tehokasta ja käytännönläheistä.
  • Walter Toolsin Lastuavat Työkalut: Viimeisimmät innovaatiot, jotka parantavat koneistuksen laatua ja tehokkuutta.
  • UYAR Työstökonekamerat: Mahdollisuus seurata etäyhteydellä koneistusdemon tapahtumia suoraan Machineryn toimitiloihin. Tämä ratkaisu tuo koneistukseen uuden tason hallittavuutta ja etämonitorointia, mikä parantaa tuottavuutta ja koneistuksen laatua.

Machinery Open House -tapahtuma – Kattava Kokemus

Yhteistyössä työstökoneiden maahantuojan Machineryn kanssa järjestämme koneistusdemon Hyundai WIA KF5600 II pystykaraisella työstökeskuksella. Demo tapahtuu Walter Toolsin lastuavilla työkaluilla ja Mastercamin työstöradoilla. Machinery Open House -tapahtuma pidetään Machineryn tiloissa osoitteessa: Ruutanakorventie 2, Pirkkala 1.–3.10.2024 klo 8-17.

Machinery Open House-tapahtuman Ohjelman Kohokohdat

Aamupalatarjoilu: klo 8-11. Tarjolla on herkullinen aamupalan, jonka lomassa voit tutustua uusiin tuotteisiin ja ratkaisuihin, sekä verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa.

Kuljetukset Messuille & Takaisin: Parkkeeraa autosi Machineryn pihaan ja hyödynnä kuljetus messupaikalle ja takaisin. Näin voit keskittyä täysin messupäivästä nauttimiseen ilman huolta pysäköinnistä ja liikkumisesta Tampereen keskustassa.

Avoin Konenäyttely: Tutustu esillä oleviin koneisiin ammattitaitoisen henkilökunnan opastuksella. Nähtävillä olevat koneet kattavat laajan kirjon työstömenetelmiä, kuten lastuavaan työstöön, levytöihin, sahaukseen ja laserhitsaukseen. Konenäyttely antaa mahdollisuuden nähdä uusin teknologia toiminnassa ja keskustella asiantuntevien myyjien kanssa.

Konedemot ja Uutuudet: Näytillä ja käytössä ovat alan viimeisimmät teknologiat ja innovaatiot. Demojen ja uutuuksien kautta saat kattavan käsityksen siitä, miten voit hyödyntää näitä ratkaisuja omassa tuotannossasi.

Alihankintamessujen Laaja Sisältö ja Toimialat

Alihankintamessut tarjoavat laajan katsauksen eri teollisuudenaloista, kuten metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuudesta sekä teollisuuden ICT-ratkaisuista, suunnittelusta ja konsultoinnista. Tämä monipuolinen tarjonta tekee tapahtumasta erinomaisen tilaisuuden verkostoitumiseen ja uusien yhteistyökumppaneiden löytämiseen. Ylimmän johdon päättäjät, suunnittelusta ja tuotekehityksestä vastaavat, hankinnoista vastaavat sekä tuotannon ammattilaiset löytävät messuilta paljon arvokasta tietoa ja kontakteja. Messujen laaja-alainen ohjelma sisältää myös seminaareja ja paneelikeskusteluja, joissa käsitellään teollisuuden ajankohtaisia teemoja ja tulevaisuuden trendejä.

Muista merkata tapahtuma kalenteriisi ja liity seuraamme osastolle C921 sekä Machinery Open House -tapahtumaan. Nähdään Tampereella Alihankintamessuilla 2024!