Nyheter

Walter Tools-kampanj: Innovativa borr- och gänglösningar -50% rabatt

16.10.2024

Walter Tools har lanserat en kampanj som erbjuder ett urval av högkvalitativa solida hårdmetallborrar och gängtappar. Kärnan i dessa verktyg är produktserien X·treme Evo 3xD och 5xD borrar med Krato·tec™ beläggning, samt Walter Prototyp Eco Plus gängtappar. Kampanjen är giltig från 15.10. till 5.12.2024.

Fördelar med Walter Tools Krato·tec™ Beläggning

DC180 och DC183 hårdmetallborrar har Walter Tools' AlTiN flerskikts Krato·tec™ beläggning, som erbjuder upp till 50% längre verktygslivslängd. Denna unika beläggning möjliggör högre skärhastigheter och är lämplig för ett brett utbud av material, vilket gör det till en mycket effektiv och flexibel lösning för industriella behov. Med Krato·tec™ teknologin uppnår borrarna enastående prestanda och tillförlitlighet, särskilt i krävande miljöer.

Walter Tools X·treme Evo Plus – DC180 Supreme Hårdmetallborrar

DC180 Supreme solid hårdmetallborr är designad för att leverera optimal prestanda och mångsidighet. Denna solida hårdmetallborr utnyttjar prestandan och hållbarheten hos Krato·tec™ beläggning och är särskilt lämplig för storskalig produktion. Diameterna på DC180 hårdmetallborr sträcker sig från 3 mm till 20 mm och är ett idealiskt allmänt verktyg för bearbetningsverkstäder tack vare dess breda materialanvändning, processäkerhet och produktivitet.

Walter Tools X·treme Evo 3 – DC183 Supreme Hårdmetallborrar

DC183 Supreme solid hårdmetallborr utmärker sig med sin tre eggade design, som erbjuder ytterligare fördelar i borrnoggrannhet och kvalitet. Denna funktion gör den särskilt lämplig för gjutjärn och aluminium, där hög effektivitet och precision i hålets cirkularitet krävs. Den tre skärkantiga designen möjliggör en högre mängd bearbetning och förbättrar borrresultaten, vilket gör DC183 till ett utmärkt val för krävande industriell användning.

Walter Tools Prototex® Eco Plus Gängtappar

Prototex® Eco Plus är en högpresterande HSS-E-PM gängtapp från Walter Tools, designad för att gänga genomgående hål. Denna gängtapp täcker ett brett utbud av material, inklusive stål, gjutjärn och icke-järnmetaller såsom aluminium och koppar. Prototex® Eco Plus gängtappar drar nytta av THL hårdbeläggning, vilket säkerställer lång livslängd och minskar bildandet av beläggning, samtidigt som de erbjuder utmärkt slitstyrka.

Walter Tools Paradur® Eco Plus Gängtappar

Paradur® Eco Plus är designad för att erbjuda bästa prestanda vid skapandet av blinda gängade hål. Denna högpresterande HSS-E-PM gängtapp är lämplig för olika material och erbjuder utmärkt slitstyrka och processäkerhet. Dess geometri förbättrar spånformningen, vilket gör gängtappen särskilt pålitlig och hållbar även i krävande förhållanden.

Walter Tools kampanj erbjuder kunderna möjligheten att förvärva högkvalitativa och högpresterande verktyg med 50% rabatt, vilket förbättrar effektiviteten och tillförlitligheten i arbetsprocesser över olika industriella sektorer. Utforska produkterna i Camcut onlinebutik eller kontakta våra experter.