Tiger·tec® Gold -kampanja

Walter Tools Tiger·tec® Gold -kääntöteräpalat tarjouksessa 25.10.2024 asti. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 on julkaistu

Johtavan CAM-ohjelmiston uusi suomenkielinen versio on julkaistu! LUE LISÄÄ

UUTUUS: Mastercam-koulutusvideot nyt saatavilla

Verkkokauppamme on juuri lisätty Mastercam-koulutusvideoita! LUE LISÄÄ

Voiteluaineet ja Rasvat

Laadukkaat Voiteluaineet ja Rasvat Konepajoille. LUE LISÄÄ

CloudNC CAM Assist

Tulevaisuuden CNC-ohjelmointia tekoälyllä. LUE LISÄÄ

Walter Tools -kampanja

Pora- ja kierretappikampanja 15.10.-5.12.2024. LUE LISÄÄ

Uutiset

Walter Toolsin kampanja: Innovatiivisia pora- ja kierretappiratkaisuja -50%

16.10.2024

Walter Tools on käynnistänyt kampanjan, jossa tarjolla on valikoima korkealaatuisia täyskovametalliporia ja kierretappeja. Näiden työkalujen ytimessä ovat Krato·tec™-pinnoitteella varustetut X·treme Evo -tuotesarjan 3xD ja 5xD -porat sekä Walter Prototyp Eco Plus -kierretapit. Kampanja on voimassa ajalla 15.10.-5.12.2024.

Walter Tools Krato·tec™ -pinnoitteen edut

DC180 ja DC183 -kovametalliporissa on Walter Toolsin kehittämä AlTiN-monikerros- Krato·tec™-pinnoite, joka tarjoaa jopa 50% pidemmän työkalun käyttöiän. Tämä ainutlaatuinen pinnoite mahdollistaa korkeammat lastuamisnopeudet ja se soveltuu monenlaisiin työstettäviin materiaaleihin, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan ja joustavan ratkaisun teollisuuden tarpeisiin. Krato·tec™-teknologian avulla porat saavuttavat erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden erityisesti vaativissa ympäristöissä.

Walter Tools X·treme Evo Plus – DC180 Supreme -kovametalliporat

DC180 Supreme -täyskovametallipora on suunniteltu tarjoamaan optimaalista suorituskykyä ja monikäyttöisyyttä. Tämä täyskovametallipora hyödyntää Krato·tec™-pinnoitteen suorituskykyä ja kestävyyttä ja se soveltuu erityisesti suurien tuotantoerien valmistamiseen. DC180-kovametalliporan halkaisijat vaihtelevat 3 mm:stä 20 mm:iin ja se on ihanteellinen ratkaisu lastuavan konepajan yleistyökaluksi sen laajan materiaalisoveltuvuuden, prosessivarmuuden ja tuottavuutensa ansiosta.

Walter Tools X·treme Evo 3 – DC183 Supreme -kovametalliporat

DC183 Supreme -täyskovametallipora erottuu kolmisärmäisellä rakenteellaan, mikä tuo lisäetua poraustarkkuuden ja -laadun osalta. Tämä ominaisuus tekee siitä erityisen sopivan valuraudalle ja alumiinille, joissa tarvitaan suurta tehokkuutta ja tarkkuutta reiän ympyrämäisyydessä. Kolmileikkuinen rakenne mahdollistaa korkeamman työstömäärän ja parantaa poraustulosta, mikä tekee DC183:sta erinomaisen valinnan vaativaan teolliseen käyttöön.

Walter Tools Prototex® Eco Plus -kierretapit

Prototex® Eco Plus on Walter Toolsin korkeasuorituskyvyn HSS-E-PM kierretappi, joka on suunniteltu läpireikien kierteitykseen. Tämä kierretappi kattaa laajan materiaalivalikoiman kuten teräkset, valuraudan sekä ei-rautametallit kuten alumiinin ja kuparin. Prototex® Eco Plus -kierretapit hyötyvät THL-kovapinnoitteesta, mikä takaa pitkän käyttöiän ja vähentää irtosärmänmuodostumista, samalla tarjoten erinomaisen kulutuskestävyyden.

Walter Tools Paradur® Eco Plus -kierretapit

Paradur® Eco Plus on suunniteltu tarjoamaan parasta suorituskykyä pohjakierrereikien valmistamisessa. Tämä korkean suorituskyvyn HSS-E-PM kierretappi soveltuu monenlaisille materiaaleille ja tarjoaa erinomaisen kulutuskestävyyden ja prosessiluotettavuuden. Sen geometria parantaa lastujen muodostumista, mikä tekee kierretapista erityisen luotettavan ja kestävän myös vaativissa olosuhteissa.

Walter Toolsin kampanja tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden hankkia korkealaatuisia ja suorituskykyisiä työkaluja 50% alennuksella, mikä parantaa työprosessien tehokkuutta ja luotettavuutta eri teollisuuden aloilla. Tutustu tuotteisiin Camcut-verkkokaupassa tai ole yhteydessä asiantuntijoihimme.