Tiger·tec® Gold -kampanja

Walter Tools Tiger·tec® Gold -kääntöteräpalat tarjouksessa 25.10.2024 asti. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 on julkaistu

Johtavan CAM-ohjelmiston uusi suomenkielinen versio on julkaistu! LUE LISÄÄ

UUTUUS: Mastercam-koulutusvideot nyt saatavilla

Verkkokauppamme on juuri lisätty Mastercam-koulutusvideoita! LUE LISÄÄ

Alihankinta 1.-3. lokakuuta 2024 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Löydät meidät Mastercamin messuosastolta C921. LUE LISÄÄ

Uutiset

Uutta! Suomenkieliset Mastercam 2025 -koulutusvideot nyt saatavilla

05.09.2024

Verkkokauppamme on juuri laajentunut kattavalla valikoimalla uusia suomenkielisiä koulutusvideoita Mastercam-ohjelmiston eri osa-alueista! Tarjoamme yksityiskohtaisia ja vaihe vaiheelta eteneviä koulutuksia, jotka on suunniteltu tukemaan sekä aloittelevia että edistyneitä käyttäjiä Mastercam 2025 -ohjelmiston hallinnassa.

Joustavaa Oppimista Mastercam 2025 -koulutusvideoiden avulla

Ostamasi koulutuspaketti on katsottavissa kokonaisen vuoden ajan ostohetkestä lähtien. Voit jakaa videokoulutuksen katselulinkin myös organisaatiosi muille käyttäjille, mikä mahdollistaa Mastercam-ohjelmiston oppimisen milloin ja missä tahansa. Tämä antaa sinulle ja tiimillesi mahdollisuuden kehittää osaamistanne helposti ja tehokkaasti sekä joustavasti ilman häiriöitä tuotannossa.

Ensimmäiset Julkaisut - Mastercam 2025 Perusteet

  • Käyttöliittymä: Mastercam 2025 perusteet - käyttöliittymäkoulutuksessa opit hallitsemaan ohjelmiston keskeiset toiminnot, kuten tasojen hallinnan, 2D rautalankageometrioiden ja 3D solid geometrioiden luomisen sekä muokkauksen. Koulutus kattaa myös työstöratojen simuloinnin, ketjutukset ja yleisimmät asetukset, sekä paljon muuta.
  • Mill 2D -työstöradat: Mastercam 2025 perusteet - Mill 2D -videokoulutus tarjoaa kattavan oppaan 2D-jyrsinnän hallintaan. Opit hallitsemaan erilaisia työstöratoja, kuten profiilijyrsinnän, porauksen ja dynaamisen jyrsinnän. Koulutus kattaa myös työkalujen luonnin, työstöratojen simuloinnin ja operaatioiden viennin ja tuonnin ominaisuudet, sekä paljon muuta.
  • Lathe-työstöradat: Mastercam 2025 perusteet - Lathe koulutusvideo opastaa sinut sorvausprosessien hallintaan. Opit tärkeimmät sorvausoperaatiot, kuten rouhintasorvauksen ja viimeistelysorvauksen sekä kierteensorvauksen ja dynaamisen rouhinnan. Koulutus kattaa myös Mill-lisenssin jyrsintä- ja porausoperaatioiden hyödyntämisen, sekä paljon muuta.

Jatkuva Sisällön Tuotanto

Kehitämme ja tuotamme jatkuvasti lisää verkkokoulutusmateriaalia. Tulevat materiaalit sisältävät monipuolisia harjoituksia, joissa perehdytään työkappaleiden ohjelmointiin vaihe vaiheelta. Harjoituspakettimme tulevat sisältämään:

  • Yksityiskohtaisia, vaihe vaiheelta eteneviä suomenkielisiä opasvideoita
  • Työpiirustuksia
  • 3D-malleja työkappaleista, kiinnittimistä sekä lastuavista työkaluista ja pitimistä
  • Esimerkkitiedostoja valmiiksi tehdyillä työstöradoilla

Käyttöehdot ja Rajoitukset

Kaikki ostetut koulutusvideot ovat käytettävissä yhden vuoden ajan ostohetkestä. Käyttöoikeuden päätyttyä materiaalit poistuvat automaattisesti käytöstä. Voit jakaa videoita oman organisaation sisällä, jolloin kerran videokoulutuspaketin ostettuasi, ovat ne kaikkien käytössä. Videokoulutusten kopiointi, tallentaminen tai jakelu kolmansille osapuolille on ehdottomasti kielletty. Käyttöehtojen rikkominen voi johtaa käyttöoikeuden menetykseen ja oikeudellisiin toimenpiteisiin.

Lisätiedot ja tarkemmat käyttöehdot löydät tästä.

Tutustu Tarjontaamme

Älä enää odota, vaan hyödynnä tämä tilaisuus kehittyä Mastercam-osaajaksi! Käy tutustumassa laajaan koulutusvideovalikoimaamme ja valitse sinulle ja organisaatiollesi sopivimmat koulutukset.

Koulutusvideot » Camcut

Jatkamme sitoutumistamme laadukkaiden oppimateriaalien tuottamiseen, jotta sinä voit saada parhaan mahdollisen hyödyn Mastercam-koulutuksistamme.