Tiger·tec® Gold -kampanja

Walter Tools Tiger·tec® Gold -kääntöteräpalat tarjouksessa 25.10.2024 asti. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 on julkaistu

Johtavan CAM-ohjelmiston uusi suomenkielinen versio on julkaistu! LUE LISÄÄ

UUTUUS: Mastercam-koulutusvideot nyt saatavilla

Verkkokauppamme on juuri lisätty Mastercam-koulutusvideoita! LUE LISÄÄ

Voiteluaineet ja Rasvat

Laadukkaat Voiteluaineet ja Rasvat Konepajoille. LUE LISÄÄ

CloudNC CAM Assist

Tulevaisuuden CNC-ohjelmointia tekoälyllä. LUE LISÄÄ

Walter Tools -kampanja

Pora- ja kierretappikampanja 15.10.-5.12.2024. LUE LISÄÄ

Uutiset

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-2: Innovatiiviset ratkaisut lastuavaan työstöön

15.10.2024

Saksalainen lastuavien työkalujen valmistaja Walter Tools jatkaa vahvaa innovaatiopolkuaan julkaisemalla uuden 2024-2 tuotemallistonsa, joka on suunniteltu vastaamaan teollisuuden jatkuvasti kasvaviin vaatimuksiin kestävyydestä ja tuottavuudesta. Uudet tuotteet esittelevät laajan valikoiman tuotteita sorvaukseen, kierteitykseen ja jyrsintään sekä työkalujen kiinnityksiin edistäen entisestään prosessien luotettavuutta ja materiaalinpoiston tehokkuutta. Tämä julkaisu sisältää myös laajennuksia Walter Toolsin jo ennestään menestyneisiin tuoteperheisiin sekä esittelee täysin uusia teknologioita.

Walter Toolsin tuotteet ovat pian saatavilla Camcut-verkkokaupassa, jossa voit tutustua tarkkoihin tuote- ja mittatietoihin. Verkkokaupasta löydät myös tuotteiden saatavuuden, voit ladata työkalujen ja pitimien 3D-mallit sekä tarkastella asiakaskohtaisia hintatietoja. Alla esittelemme muutamia uusien tuotteiden kohokohtia.

Pidempi työkalunkesto sorvauksessa Cermetillä

Cermet MP4 WEP10C edustaa uuden sukupolven sorvauspalaa, joka tarjoaa erinomaisen kulutuskestävyyden keskikoviin työstötehtäviin. Uusi keskiraskaan työstön MP4 -geometria mahdollistaa cermet-terälaadun hyödyntämisen 0,4-3,5mm lastunpaksuuksilla. Sen TiCN/CN-pohjainen cermet yhdistettynä Ni/Co-sideaineeseen ja PVD TiCN/TiAlN-pinnoitukseen tuplaa työkalun käyttöiän. Tämä tekee siitä erityisen sopivan teräksen, ruostumattoman teräksen ja valuraudan työstöön ilman konstikasta uudelleensäädön tarvetta, mikä maksimoi mittatarkkuuden ja tuottavuuden.

Uusi Walter Tools Groove∙tec™ pistosorvaustyökalu

Groove∙tec™ G5011 on uusi sorvaustyökalu, joka on suunniteltu erityisesti uransorvaukseen. Sen tarkkuusjäähdytys yhdistettynä ylä- ja alapuolisesti hammastettuun kiinnitysmekanismiin optimoi kääntöterän kiinnityksen ja varmistaa, että uransorvaus tapahtuu vakaasti jopa dynaamisessa sorvauksessa. Uuden kääntöteräpalan kiinnityksen ainutlaatuisuudesta kertoo se, että sille on haettu patenttia. Uuden GD26 -kääntöterän teknologian avulla voidaan työstää tarkasti ja luotettavasti jopa 26 mm:n uransyvyyksiin asti 2,5-6 mm leveyksillä, tarjoten samalla maksimaalisen tuottavuuden ja pitkän työkalun kestoiän. GD26 kääntöteriä on saatavilla laaja valikoima pisto-, uran- sekä muotosorvaukseen.

Innovatiivinen uusi modulaarinen Walter Tools WE-tuotesarja sorvaukseen

Walter Tools esittelee vaihdettaviin teränuppeihin perustuvan WE-sorvausjärjestelmän. WE-järjestelmä on optimoitu erityisesti pienten reikien, urien ja kierteiden koneistukseen. Teränupit ovat vaihdettavissa, mikä tarjoaa maksimaalisen joustavuuden ja vähentää asennusaikaa. Läpijäähdytyskanavilla varustettu WE-järjestelmä mahdollistaa sorvauksen jopa 7 mm sisähalkaisijoissa ja 12mm otsapistossa.

Kierteensorvauksen ongelmanratkaisija

Uusi T1011 -kierresorvaustyökalu tarjoaa loistavan ratkaisun ulkoisten kierteiden työstölle. Uudet Tiger-tec® Gold -pinnoitteella varustetut TS-kierresorvausterät tarjoavat erinomaiset lastuamisominaisuudet ja pidemmän työkalun kestoiän. Saatavilla olevat terägeometriat kuten F5 ja M5 ovat suunniteltu parantamaan lastunmurtumista. T1011 kierresorvaustyökalun kovametallipinnillä sivusta tuettu teräpalasija pitää teräpalan tiukasti ja tarkasti paikallaan ja säilyttää samalla optimaalisen istuvuuden. TS-kierresorvausterävalikoima kattaa kaikki yleisimmät kierteet, kuten M, UN, UNJ, W, BSPT, NPT/NPTF, RD, TR, ACME sekä BUTT ja niitä saa nyt myös kahden kääntöteräpalan laatikossa.

Uudet korkealaatuiset Walter Tools PCD-jyrsimet alumiinille

Walter Tools on tuonut markkinoille kattavan valikoiman uusia PCD-jyrsinteriä. Kovametallisella varrella varustetut MP270 ja MP271 PCD-jyrsinterät tarjoavat erinomaisen jäykkyyden ja värinänhallinnan tarkkuustyöstöön. MP470 puolestaan edustaa sädevarsijyrsinten kärkeä ja se tarjoaa tehokkuutta monimutkaisien muotojen jyrsinnässä. Näiden PCD-työkalujen innovatiivinen geometria mahdollistaa leikkausvoimien optimoinnin, mikä vähentää värinää ja parantaa työkalun kestoikää.

Laajennettu valikoima Walter Tools varsijyrsimiä alumiinin jyrsintään

Walter Toolsin alumiinin työstöön suunnitellut MC Advance -sarjan täyskovametalliset varsijyrsimet laajentuvat odotetuilla mitoilla. MC166 Advance on suunniteltu syvien taskujen ja onkaloiden viimeistelyyn sekä dynaamiseen jyrsintään. Sen kolmen teräsärmän ansiosta saavutetaan tehokas materiaalin poisto, joka yhdistettynä tilaviin lastu-uriin tuo korkean prosessivarmuuden tehokkaassa materiaalin poistossa. MC267 Advance on monitoiminen työkalu, jolla voi suorittaa niin rouhinta-, esiviimeistely- kuin viimeistelyoperaatioitakin. Se erottuu erityisesti viimeistelykyvyillään tiukkojen säteiden työstössä. MC166 ja MC267 -jyrsintuoteperhe laajentuu nyt odotetuilla, ilman nurkkasädettä olevilla varsijyrsinmalleilla. MC467 Advance on erikoistunut 3D-muotojen työstöön, jossa tarvitaan täsmällisyyttä ja luotettavuutta. Sen kyky työskennellä miehittämättömissä olosuhteissa tekee siitä houkuttelevan ratkaisun modernin teollisuuden vaatimuksiin.

Modulaarisuutta viiste- ja urajyrsintään

Walter Tools on esitellyt uuden vaihtoterällä varustetun jyrsinperheen, joka tuo merkittävää joustavuutta ja monipuolisuutta ura- ja viistejyrsintään. Työkalun teräksisten varsien lisäksi kovametallista valmistetut terävarret jäähdytyskanavilla takaavat paremman jäähdytyksen ja tehokkuuden. Vaihdettavat teräkärjet, saatavilla 6,7-39,7 mm kokoina sekä kolmella tai kuudella teräsärmällä, mahdollistavat erilaisten urien ja viisteiden koneistuksen. Tämä innovaatio soveltuu erityisesti konepajateollisuuteen teräksille, ruostumattomille teräksille, valuraudalle, karkaistuille teräksille sekä vaikeasti työstettäville ISO S-ryhmän materiaaleille.

Uudet Walter Thread·tec™ TD117 ja TD217 kierretapit

Walter Toolsin uudet Advance-sarjan Thread·tec™ TD117 ja TD217 -kierretapit tuovat monipuolisuutta ja erinomaista suorituskykyä niin pohja- kuin läpikierteiden valmistuksessa. TD117-pohjakierretappi tarjoaa tehokkaan kierteityksen pohjarei’ille aina 2,5 × D syvyyteen saakka. Sen 40° nousukulma sekä viimeistellyt lastu-urat varmistaa tehokkaan lastunpoiston, samalla kun optimoitu teräsärmä takaa luotettavan kierteityksen. TD217-läpikierretappi puolestaan soveltuu käyttöön ISO-materiaalien kanssa jopa 3 × D syvyyteen. Sen parannettu päästökulma antaa huomattavia etuja kulumiskestävyydessä ja työkalun käyttöiässä. Uusien Thread·tec™ TD117 ja TD217 kierretappien WY80FC, WY80RG and WY80AA pinnoitteet takaavat laajat sovellettavuudet ja suorituskyvyn ISO P, M, K ja N-materiaaliryhmille.

Tunnetusti tehokkaat Walter TC620 ja TC645 kierrejyrsimet laajentavat valikoimaa

Kierrejyrsinnässä Walter Tools esittelee laajennuksia TC620 ja TC645 -kierrejyrsimien valikoimaan. Moniriviset TC620 Supreme -kierrejyrsimet tunnetaan erinomaisesta työkalun kestoiästä sekä värinättömästä työstöstä ainutlaatuisen DeVibe-teknologian ansiosta ja niitä on nyt saatavana myös 3 × D pituuksilla.

Tehokkaiden poraavien Thrill·tec™ TC645 Supreme -kierrejyrsimien valikoima laajentuu nyt kattamaan myös isompia M14-M20, UNC 9/16” - 3/4” ja G1/2” -kierteitä. Poraavat TC645-kierrejyrsimet eivät tarvitse lainkaan kierteen esireikää, vaan kokonainen kierrereikä sekä sen viiste voidaan työstää yhdellä työkalulla alusta loppuun viisteeseen saakka. Tämä vapauttaa työkalupaikkoja esim. sorvin pyörivillä työkaluilla ja vähentää hitaita työkalun vaihtoja isoilla kulmapäällä varustetuilla työstökeskuksilla. TC645 on suunniteltu sekä läpi- että pohjakierteille ISO P-, M-, K-, N-, ja S-materiaaliryhmille aina 48 HRC -kovuuksiin saakka.

Uudet Walter Tools Työkalupitimet Parantavat Koneistustarkkuutta

Walter Tools on laajentanut työkalupitimien ja adapterien valikoimaansa useilla uusilla tuotteilla, jotka tarjoavat joustavuutta, tarkkuutta ja optimaalista vääntövoiman siirtoa moniin koneistusympäristöihin. Walter Capto™ -työkalupitimet C3-C8 tukevat useita jyrsintyyppejä ja moduulirakenteensa ansiosta ne tarjoavat erinomaista kestävyyttä ja tarkkuutta. HSK Monoblock -adapterit parantavat työkalujen elinikää ja koneistettavien pintojen laatua, kun taas SK Monoblock -adapterit ja MAS-BT Monoblock -adapterit tuovat lisäarvoa koneistukseen laajojen käyttökohteidensa ansiosta. Lisäksi uudet hydrauliset- ja kutistuspitimet mahdollistavat entistä tarkemman ja vakaamman jyrsinnän. Uusien työkalupitimien avulla Walter Tools vastaa modernin koneistuksen vaativimpiin tarpeisiin aiempaa laajemmalla valikoimalla laadukkaita työkalupitimiä.

Uudet tuotteet ja teknologiainnovaatiot tarjoavat asiakkaille entistä parempia ratkaisuja, jotka vastaavat nykypäivän teollisuuden vaativimpiin tarpeisiin. Monipuolinen valikoima ja uusimmat kehittyneet materiaalit takaavat, että Walter Tools pystyy tarjoamaan optimaalista kestävyyttä, tarkkuutta ja prosessitehokkuutta missä tahansa koneistusympäristössä. Näiden innovaatioiden ansiosta asiakkaat voivat parantaa tuottavuuttaan ja kilpailukykyään markkinoilla.

Walter Toolsin tuotteet ovat pian helposti saatavilla Camcut-verkkokaupassa, mikä takaa asiakkaille vaivattoman pääsyn uusiin ratkaisuihin. Tutustu uusiin työkaluihin tarkemmin Camcut-verkkokaupassa tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja hyödynnä mahdollisuus optimoida koneistusprosessit modernien työkaluteknologioiden avulla.